سیستم برای برنامه نویسی در ویندوز:

۸۶۶ بازديد
درین شاخه از نرم‌افزار‌نویسی فرد کدنویس کدها را در اطراف نرم‌افزار‌نویسی متبوع پیاده‌سازی می‌نماید طراحی سایت در مشهد و کامپایلر یا این که مفسر کدها را روی دستگاه ترجمه و انجام می‌نماید. گویش‌های آیتم استعمال در اپلیکیشن نویسی ویندوز معمولا سی‌شارپ ، جاوا ، پایتون و سی پلاس پلاس می باشند که در قابل رایاپارس انعطاف افزارهایی مانند CodeBlocks , visual studio , PyCharm اعمال می شوند. hardware لازم برای اپلیکیشن نویسی ویندوز عبارت میباشد از:
دستکم سیستم ما یحتاج برای نرم افزار نویسی ویندوز:
سی پی یو: اینتل i3
یاد حافظه موقت: 4 گیگابایت
هارد دیسک: هارد ساده HDD می تواند کافی باشد
کارت گرافیگ: 2 گیگابایت خاطر مخصوص و به کارگیری ahrefs از گرافیک‌های کمپانی Nvidia
سیستم پیشنهادی:
سی پی یو: اینتل Core i5با فرکانس 2.5گیگاهرتز
خاطر حافظه موقت: 12 گیگابایت
هارد دیسک: دست‌کم 256 گیگابایت
کارت گرافیک: 4گیگابایت کمپانی Nvidia
التفات پردازنده (CPU) در نرم افزار نویسی
چه شما لپ تاپ خریداری فرمائید چه یک سیستم کامیپوتری برای این فعالیت تنظیم فرمائید؛ بایستی مسلما به پردازنده دقت داشته باشید. نسبتاً در آحاد گویش های نرم‌افزار نویسی در کل پلتفرم ها، پردازنده برای اجرای دستورها ضروری میباشد. این قطعه به نوعی قلب سیستم میباشد!
از التفات آن هرگز غافل نشوید. در حالتی که نیاز به داده ها بیشتری در زمینه ی پردازنده لپ تاپ مطلوب اپ نویسی دارید می توانید نوشته‌علمی «شایسته ترین لپ تاپ مطلوب اپ نویسی» را از وبسایت دیجی 63 بخوانید.
معرفی 6 لپ تاپ پیشنهادی برای نرم‌افزار نویسی
به طبع هر صنعتگری نیاز به یک گروه از ابزار مطلوب دارااست هر نجاری نیاز به اره و چکش دارااست هر آهنگر نیاز به یک تیم سندان و چکش کیفیت عالی دارااست. یک اپ نویس هم نیاز به یک سیستم مطلوب برای کار خویش داراست. همانگونه که معمولا چشم می‌گردد نرم‌افزار‌نویسان اکثرا یک لپتاپ دارا هستند که مدام آن را با خویش حمل می‌نمایند. انگیزه این مسئله مزیت‌های لپ‌تاپ‌ها نسبت به pc میباشد اما در شرایطی که شما یک لپ‌تاپ ندارید هم میتوانید یک نرم‌افزار‌نویس برنده باشید البته داشتن یک لپ‌تاپ شما‌را از مزیت‌های آن برخوردار می‌نماید. در‌پی به معرفی یکسری لپ تاپ مطلوب برای اپلیکیشن نویسی می پردازیم.
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.