براي طراحي سايت چه زبان‌هايي را بايد فرا بگيريم؟

۹۵۵ بازديد

درصورتی که در‌این حوزه تا به امروز تفحص کرده باشید، به احتمال زیاد با اسم‌های بخش اعظمی روبرو گردیده‌اید. به عبارتی‌طور طراحی سایت در مشهد که تا قبل از این هم اشاره کردیم، یکی‌از سوالاتی که داوطلبین یادگیری طراحی وب سایت با آن روبرو میشوند این میباشد که چه زبانی را بایستی بیاموزند و یااینکه آیا یادگیری تک تک لهجه‌های جان دار ضروری میباشد؟

 

 

 

بدون‌شک از در بین همگی لهجه‌های جان دار در نرم افزار نویسی، تعدادی آیتم از آن ها کارآمدتر و اصلی‌خیس می‌باشند. از طرفی، یادگیری همه لهجه‌ها حدودا ناممکن میباشد و تک تک آن ها به کارتان نمی‌آیند. به همین ادله توصیه میکنیم در هر قسمت از ساخت وب سایت که سرگرم به شغل می باشید، یکی گویش‌های مرتبط با به عبارتی حوزه را گزینش نمایید و در به عبارتی مورد تماما مسلط گردید. در بخش گذشته که فرآیند یادگیری ساخت وب سایت را معرفی کردیم، درمورد یادگیری یکسری آیتم از گویش‌های اصلی این حوزه توضیح دادیم. به صورت کلی لهجه‌های اپ نویسی از حیث کارکرد در ساخت وب سایت به دو مجموعه تقسیم میگردند که عبارتند از:

 

سمت مخاطب

سمت سرور

گویش‌هایی که مرتبط با پباده سازی ظاهری میشوند و درخصوص بی واسطه با مخاطب قرار دارا‌هستند، مانند: HTML، CSS، جاوا اسکریپت و… سمت استفاده کننده می باشند و لهجه‌هایی مانند PHP، سمت سرور میباشند که سازه به حوزه تخصصی خویش می بایست آنها را حافظه بگیرید و به احاطه بدون نقص برسید.

 

 

 

قطعا بخوانید: با چه لهجه هایی میتوانیم تارنما پباده سازی کنیم؟

 

 

یک طراح وب سایت چه وظایفی دارااست؟

وظایفی که در یک پروژه طراحی وب سایت وجود دارااست، بستگی به مرحله‌ای دارااست که طراح وب سایت مکلف میباشد آن را اعمال دهد. برای شعور این زمینه، خوب میباشد این طور ذکر کنیم که یک تارنما حرفه ای هنگامی نتیجه ها میشود که دو گروه و یا این که دو فرد در ساختن آن دخیل باشند. به این خواسته، حضور یک فرد ماهر در مورد فرانت اند (Front-End) و فرد دیگری با تیتر کارشناس بک-اند (Back-End)، در گروه پباده سازی مورد نیاز میباشد.

 
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.