شنبه ۱۶ بهمن ۰۰ ۱۲:۰۳ ۹۵۳ بازديد
ابزارهای با کد نویسی از ابزارهای طراحی وب
همانگونه که پیشتر به آن اشاره شد، این گروه از ابزارهای ساخت سایت برای ساختوساز تارنما طراحی سایت در مشهد نیاز به کد نویسی دارا هستند، این ابزارها برای اشخاص مبتدی و تازه کار در مسئله اینترنت نسبتاً غیر قابل استعمال است ، چراکه برای به کارگیری از آنها نیاز به علم تخصصی در مورد نرمافزار نویسی هست. البته با این حالا سوالی که پیش میاید این میباشد که چرا با این وجود بایستی به کار گرفت.
برای اجرا پروژه اپ نویسی اینترنت می بایست یک زمان از نرم افزار نویسی با هر زبانی را طی کرده باشید تا با روش الگوریتم نویسی و کدنویسی و ساختارهای متعدد آن شناخت داشته باشید.در حالتیکه این موردها را داشته باشید مطمئنا نرمافزار نویسی اینترنت برای شما آسوده شود.
به صورت عمده کاربرد ابزارهای با کدنویسی ساخت تارنما هایی هست که نیاز به فردی سازی های بسیار دارا هستند و کاربرد هایی داراهستند که در تارنما های بی آلایش به کار گیری نمیشود. برای مثال نمی اقتدار توسط ابزار های فارغ از کد نویسی سایتی مانند گوگل و یا این که دیگر تارنما های گرانقدر ساختوساز فرمایید. در بعضا مورد ها نیز شما ممکن میباشد قابلیتی در وب سایت خویش داشته باشید که فارغ از نرم افزار نویسی قابلیت پیاده سازی آنان وجود نداشته باشد. از جمله میتوان به سیستم های هوش تصنعی و یا این که API ها اشاره کرد.
فریمورک های ساخت سایت از ابزارهای با کد نویسی
شاید نام برخی از فریمورک های اپ نویسی مانند ری اکت ، لاراول و یا این که جنگو را پیشتر شنیده باشید. در اصل فریمورک ها یک بستر از پیش پباده سازی گردیده با لهجه های اپ نویسی منحصر خویش میباشند که غرض آن ها بهبود سرعت گسترش اینترنت نرم افزار ها میباشد. امروزه تعداد متعددی فریمورک روی بخش اعظمی از لهجه های نرم افزار نویسی جان دار میباشد که هرکدام میتوانند برای هدف ها خاصی آیتم استعمال قرار بگیرند. از جمله فریمورک ری اکت و ویو در نصیب فرانت اند وب سایت ها (با لهجه جاوا اسکریپت) و فریمورک های جنگو (پایتون) و لاراول (PHP) در نصیب بک اند گزینه استعمال قرار میگیرند.
ابزارهای سوای کدنویسی
ابزارهای فارغ از کدنویسی برای اولی توشه در سال 2000 با خدمت های بلاگدهی معرفی شدند. و مقصود این تیم از ابزارهای طراحی وب سایت کاهش سرعت طراحی وب سایت ها و کاهش مخارج موسسات کوچک بود. بعداز مدتی در سال 2003 اسکریپت وردپرس تحت عنوان شایسته ترین سیستم مدیر محتوا فعلی زیر پلتفرم های اوپن سورس انتشار پیدا کرد.
در ده سال 2010 نیز ابزارهای Drag&Drop برای طراحی وب ها معرفی شدند؛ که امداد شایانی در راستای راهاندازی وب سایت ها داشتند.
مزایای ابزارهای سوای کدنویسی
کاهش مخارج بسط و نرمافزار نویسی
امداد به اشخاص غیر کارشناس در سمت و سوی راهاندازی تارنما
یاری به مدیران موسسات جهت مدیر هزینه ها و مجموعه آی تی
در پیشین، این ابزارهای ساخت وب سایت محصور به قابلیت و امکان وب لاگ سازی بودند ولی امروزه با اضافه شدن امکان ها و افزونه های بسیار می قدرت بوسیله آنان اشکال اکثری از وب سایت ها، مانند دکان ها ، خبرنامه ها، انجمن ها و شبکههایمردمی نیز با آنان پیاده سازی نمود. در قسمت بعدی در زمینه ی نوعی از ابزارهای فارغ از کدنویسی به اسم سی ام اس(CMS) و یا این که سیستم های رئیس محتوا سخن خواهیم نمود.