انواع فرمت تصاویر در وب

۹۵۹ بازديد

در دنیای اینترنت هزاران فرمت برای تصاویر در صفحه های اینترنت وجود دارااست که مرورگرها طراحی سایت در مشهد از تعداد یه خرده از آن ها پشتیبانی می‌نمایند. فرمت‌هایی که بیشتر مرورگرهای اینترنت آن را پشتیبانی می‌نمایند، عبارتند از: GIF , JPEG ،PNG و تصاویر وکتور میباشد. پیرو نوشته ی علمی به معرفی ۷ فرمت مختلف می پردازیم:

۱- فرمت JPEG
یک کدام از گونه های فرمت تصاویر در اینترنت ، فولدر JPEG میباشد. به کارگیری از این نوع فرمت برای تصاحب کردن عکس در دوربین، آپلود تصاویر در اینترنت، به اشتراک‌گذاری در رسانه‌های اجتماعی، ورقه ها مایکروسافت آفیس و پروژه‌هایی که نیاز به چاپ با رزولوشن بالا دارا هستند، است.

JPEG همه گیرترین نوع پوشه‌ تصاویر در وب میباشد که برای فشرده سازی تصاویر به کارگیری میگردند. از خصوصیت‌های بارز فرمت JPEG اینست که با اکثر قابل انعطاف افزارها سازگار میباشد. همینطور اندازه و وسعت پوشه نادر میباشد. براین اساس موجب صرفه‌جویی در فضای کارت‌های خاطر و سرورها می شود.

از معایب این نوع فرمت می‌اقتدار به فشرده‌سازی از دست رفته هنگام دستکاری که سبب ساز به کاهش شفافیت تصویر می گردد، اشاره نمود.

۲- فرمت GIF
GIFها فرمت‌هایی از نوع متحرک میباشند که در صفحه ها بلاگ‌ها و بنرهای تبلیغاتی وجود دارااست. GIFها از 256 رنگ در فضای رنگی RGB تشکیل‌شده‌اند. براین اساس با دقت به تعداد محصور رنگ‌ها، وسعت فولدر به شدت کاهش مییابد. در واقع این نوع فرمت به‌انگیزه بار گذاری بسیار سریع، بسیار رایج می باشند.

استعمال از GIF در تصاویر اینترنت، به خصوص اطلاع رسانی‌ها و تصاویر متحرک هست. از مزایای این فرمت می‌اقتدار یه سرعت بارگیری بسیار بالا، قابل کارتن، اندازه کوچک فولدر و شفافیت بالا اشاره نمود. این نوع فرمت از پالت رنگ محصور (حداکثر ۲۵۶) به کار گیری می‌نماید.

۳- فرمت PNG
PNGها برای سندها تعاملی مانند صفحه ها اینترنت استعمال میگردند و یکی شایسته ترین نوع فرمت تصاویر در اینترنت محسوب می شوند. ولی این نوع فرمت برای چاپ مطلوب نیستند. از قابلیت و امکان‌های فرمت PNG می‌اقتدار بدین اشاره نمود که هنگامی‌که تصاویری با این نوع فرمت را دستکاری نمائید، کیفیت آن کاهش نمی‌یابد.

استدلال استعمال از PNG در اکثر پروژه‌های اینترنت اینست که شما میتوانید تصویر خویش را با رنگ‌های بیشتری در پس‌مورد ذخیره فرمائید. این فعالیت منجر می‌گردد که یک تصویر بدیهی‌خیس و باکیفیت بهتری اکران داده خواهد شد. همینطور PNG از رنگ‌های بیشتری از GIF پشتیبانی می‌نماید و می تواند فشرده‌سازی تصاویر را سوای تلف کردن کیفیت جاری ساختن دهد. ولی اعتنا داشته باشید در اکثر زمان ها مفاد اندازه پرونده‌های این نوع فرمت بزرگتر از jpgs میباشد.

۴- فرمت psd
فرمت psd در تولید پروژه‌های چاپی یا این که دیجیتال فتوشاپ و دستکاری عکس گزینه به کارگیری قرار میگیرد. از مزایای این فرمت می‌اقتدار به پشتیبانی از شفافیت، ذخیره بازنویسی یا این که تهیه در فرمت‌های گوناگون اشاره نمود. البته این نوع فرمت پشتیبانی نیکی برای اینترنت یا این که چاپگرها ندارد و با گاز به پوشه با وسعت بالا تبدیل می‌گردد.

۵- فرمت raw
فرمت raw برای استعمال در عکاسی ماهر اعمال می گردد که برای دستکاری عکس بسیار مطلوب میباشد. به‌ این عامل که کل داده ها را با کیفیت خوب نگهداری می‌نماید.

از معایب این فرمت می‌اقتدار به وسعت بالای پوشه، سازگار نبودن با هر نوع از قابل انعطاف افزارهای دستکاری عکس و چاپگرها اشاره نمود.

۶- فرمت EPS
این فرمت برای استعمال در اثر ها هنری وکتور، تصاویر، لوگو و آیکون‌ها می باشد که قابل به کارگیری در هر اندازه‌ای میباشد. به این ترتیب می‌قدرت در بخش اعظمی از قابل انعطاف‌افزارها این پوشه را روئت کرد. البته می بایست به‌این نکته توجه داشت که فرمت EPS صرفا در قابل انعطاف‌افزارهای خاصی قابل دستکاری میباشد. همینطور ممکن میباشد بعضی از چاپگرها با پرونده‌های eps ایراد داشته باشند. به‌طور کلی این نوع فرمت می تواند دربردارنده یک تصویر شطرنجی باشد که تحت عنوان یک فولدر بردار مخفی گردیده است و دیگر قابل گسترش وجود ندارد.
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.