نکات و مراحل طراحی سایت

۹۵۲ بازديد

قدم سوم : یادگیری لهجه جاوا اسکریپت
وقتی که به گویش‌های HTML و CSS مسلط شدید، میتوانید صفحه ها اینترنت ایستا (Static) را پباده سازی طراحی سایت در مشهد فرمائید. ولی امروزه کمتر سایتی را میتوانید پیدا نمائید که ایستا باشد. چون یوزرها در ادامه وب سایت‌های تعاملی و داینامیک می‌باشند و دوست دارا‌هستند از تجهیزات متعدد آنان استعمال نمایند. پویا کردن وب سایت‌ها احساس بهتری از تجربه کاربری را در بازدیدکنندگان و یوزرها تولید می‌نماید.

یکی دوستداشتنی‌ترین گویش‌های اپلیکیشن نویسی که برای پویا کردن وب سایت‌ها به کارگیری می گردد، جاوا اسکریپت میباشد. جاوا اسکریپت زبانی سطح بالا، داینامیک، بر پایه ی شی و تفسیری میباشد که از نحوه‌های گوناگون نرم‌افزار نویسی پشتیبانی می‌نماید.

سومی قدم برای تبدیل شدن به یک طراح اینترنت، یادگیری و احاطه بر لهجه جاوا اسکریپت میباشد. این لهجه از لحاظ محبوبیت و کاربرد پرورش بسیار بالایی داراست و از آن می‌اقتدار برای اپلیکیشن نویسی سمت سرور (Server Side)، نرم افزار‌های گوشی، بازی و نرم افزار‌های دسکتاپ استفاده نمود. بدین ترتیب می‌قدرت چنین برداشت کرد که لهجه نرم‌افزار نویسی جاوا اسکریپت ، یک لهجه تمامی حرفه رقیب میباشد.

شغل با جاوا اسکریپت بسیار شیرین میباشد، البته لذت شغل با آن را وقتی ادراک میکنید که از Library‌های این گویش مثل Jquery یا این که React.js به کار گیری نمائید. شما می توانید در مقاله تحت داده ها بیشتری را در زمینه ی این لهجه نرم افزار نویسی به دست آورید.
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.