تفاوت سایت‌های استاتیک و داینامیک

۹۶۶ بازديد
اساسا به سایت‌هایی که احتیاجی به تغییرات متعددی ندارند و معمولا آحاد المان‌های خالق‌ی آنها  اثبات بوده و همیشه طراحی سایت در مشهد به‌روزرسانی نمیشود یک وب سایت استاتیک (Static) یا این که ایستا میگوییم.

مثلا تارنما‌های تک کاغذ‌ای، برخی از لندینگ‌پیج‌ها، صفحه ها بی آلایش‌ی معرفی و به صورت کلی کل تارنما‌هایی که دربردارنده محتوای ثابتی بوده و احتیاج چندانی به بازنویسی ندارند میتوانند به طور استاتیک ساخت‌و‌ساز شوند، پیاده‌سازی این‌سیرتکامل وب سایت‌ها عدم وضوح چندانی نداشته و صرفا با به کارگیری از مواقعی که تا به اینجا حافظه گرفتیم قابل انجام و پیاده‌سازی می‌باشند.

البته بقیه تارنما‌ها، مثلا وبسایت‌های محتوا محور، کانال‌های اجتماعی، انجمن‌ها و… که همیشه در هم اکنون به روزرسانی و دستکاری می باشند را تارنما‌های داینامیک (Dynamic) می‌نامند، در واقعیت در حالتی که بخواهیم انگیزه این زمینه را نظارت کنیم بدین فیض خوا هیم رسید که به روزرسانی اینگونه تارنما‌هایی به نحوه وب سایت‌های استاتیک کاری حوصله‌فرسا و نسبتاً نا ممکن میباشد.

به همین عامل سیستم‌هایی پباده سازی شد که عمل دستکاری و به‌روزرسانی را از روش یک پنل رئیس در مشت صاحب و مالک وب سایت قرار دهد، نسبتاً اکثر وب سایت‌های مدرن که با آنها سرو فعالیت داریم جزو وبسایت‌های داینامیک به اکانت می آیند.
تفاوت وب سایت استاتیک و داینامیک

پباده سازی و تولید این نصیب از تارنما (بک‌اند) مستلزم به کار گیری ابزارها و لهجه‌های نرم افزار‌نویسی خاصی میباشد که درپی بیشتر با آنان آشنا می‌شویم، اساسا این مفاد ادامه‌ی فرآیند گذشته میباشند که گذشته‌خیس درباره ی آن ها دعوا کردیم.

مرحله‌ی 4
تعیین لهجه نرم افزار‌نویسی

همان گونه که در ابتدا اشاره کردیم، برای ساخت‌و‌ساز بک‌اند سایت بایستی به سراغ تعیین یک گویش نرم‌افزار‌نویسی سمت سرور برویم،‌ یعنی زبانی که با به کار گیری از آن صفحه ها وب سایت خویش را داینامیک کنیم.

برای این خواسته تعیین‌های فراوانی پیش روی شماست، یکی دوستداشتنی‌ترین گویش‌های نرم افزار‌نویسی ذیل اینترنت PHP اسم داراست، تاکنون بیشتراز 80 درصد سایت‌های دنیا با استعمال از لهجه اپ‌نویسی پی‌اچ‌پی تولید گردیده‌اند، از دارای شهرت‌ترین آن ها می‌اقتدار به چهره‌بوک و ویکی‌پدیا اشاره نمود.

در سرزمین ما نیز در اکثر کمپانی‌های سری می‌قدرت رد پای این گویش را مشاهده کرد، به این ترتیب در صورتیکه به نیکی آن را فرا بگیرید شرایط‌های شغلی بسیار متعددی پیش‌روی شما خواهد بود، برای شناخت مقدماتی با این گویش به فراگیری معرفی PHP که پیش از این در همیار آی‌تی منتشر کرده بودیم رجوع‌نمایید.

ولی لهجه‌های بسیار متعددی برای اپ‌نویسی نصیب بک‌اند یک سایت وجود داراست، از جمله ASP , Python , Node JS , Java و… که در شکل گرایش میتوانید از آنها نیز به کارگیری نمائید.
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.