بسترهای توسعه برنامه های Back-End

۹۵۳ بازديد
بسترهای توسعه برنامه های Back-End



درین نوشته‌ی‌علمی می خواهیم  طراحی سایت در مشهد به نرم افزار نویسی و بسط اپلیکیشن های back-end بپردازیم و پلتفرم های پرکاربرد در این باره را به شما معرفی کنیم. در واقع برای تعیین یک بستر یا این که پلتفرم مطلوب جهت توسعه و گسترش اپ سمت سرور می بایست نخست سئوالات پایین را جواب دهیم:

با چه زبانهایی میتوان یک نرم افزار سمت سرور نوشت؟
جواب این پرسش این میباشد که حدودا با هر زبانی که قدرت ساخت‌و‌ساز اپ های اجرایی روی یک کامپیوتر را داراست میتوان طرحی نوشت که از روش پروتکل HTTP و یا این که بقیه پروتکل ها به در خواستهای وارده از سوی کلاینت ها جواب دهد. یعنی نسبتاً کلیه لهجه‌های نرم‌افزار نویسی شناخته گردیده مانند Java، سی پلاس پلاس و … می‌توانند یک گزینش برای تایپ کردن یک نرم‌افزار سرور ساید باشد و برای گسترش اپ های Back-End به کارگیری شوند

سفارش شگفت انگیز کدفرند، دسترسی به کلیه زمان های آموزشی کدفرند صرفا با ۹۹ هزار تومان

برای تایپ کردن یک اپ خدمت دهنده چه دانشی می بایست داشته باشیم؟
یک نرم‌افزار خدمت دهنده یعنی طرحی که درخواستی را از خدمت گیرنده اخذ میکند و با اعتنا به درخواست وی تصمیم می گیرد که چه عملی را به چه شکل انجام دهد. این نرم‌افزار معمولا بایستی بتواند منابعی به عنوان مثال داده های نپخته, تصاویر, فیلم و بقیه اشکال پوشه ها را رئیس نماید. از‌آنجا که بستر یا این که پروتکل ارتباطی در اینترنت، بیشتر پروتکل HTTP می باشد لذا می بایست علم کافی در باره آن داشته باشید. همینطور برای تایپ کردن منطق نرم‌افزار و فعالیت با منابع می بایست تا قبل از این یک اپ نویس و آشنا با سیستم ویرایش منابع و دیتابیس باشید.

چه تقسیم بندیهایی را میتوان برای اپلیکیشن های سمت سرور قائل بود:
از دید اینجانب و با اعتنا به آنالیز های زیاد اپلیکیشن های سمت سرور را میتوان در دسته های تحت قرار بخشید:

دسته نخستین: اینترنت خدمات یا این که API های کوچک برای ارائه یک خدمت معمولی و کاربردی و یا این که آزمایش.
دسته دوم: API های واسط برای رابطه خدمت دهندگان گوشی .
دسته سوم: API های مرتبط با اپ های پیامرسان و شبکه‌های‌مردمی.
دسته چهارم: اینترنت خدمت های ویژه (مانند اینترنت خدمت پردازش یک تصویر و یا این که احراز نام و نشان).
دسته پنجم : API ها و سرویسهای اساسی یک نرم افزار میانگین و وسیع (سیستم های اینتپرایز).
چه پلتفرمها و یا این که کتابخانه هایی برای کدام دسته مطلوب خیس می باشند؟
ولی اجباری به به کار گیری از یک پلتفرم خاص برای یک دسته خاص از API ها نیست البته به دلیل تجربه برنامه نویس ها و موسسات قابل انعطاف افزاری معمولا عملکرد میکنند بسترهای مطلوب را برای پروژه های خویش و بسط نرم افزار های Back-End تعیین نمایند به همین برهان میباشد که از جمله می‌بینیم شرکتی مانند گوگل از یک‌سری لهجه اپ نویسی و یک سری بستر برای تایپ کردن خدمت های خویش به کارگیری میکند.

در صورتی می خواهید طرحی در دسته نخستین بنویسید با دقت به امکاناتی که روی سرور شما وجود داراست می‌توانید حتی سوای نیاز به پلتفرمی خاص و با استعمال از گویش PHP و یا این که Javascript روی NodeJS خدمت دهنده کوچک خویش را برای مقصدی که دارید بنویسید. عصر جامع فراگیری NodeJs (بدون نقص) درین سطح مهندسی خاصی نیاز وجود ندارد و معمولا تمام عمل با یک پوشه PHP یا این که جاوا اسکریپت انجام می شود. زمان یادگرفتن پروژه محور php ، تولید سیستم رئیس محتوا

بیشترین نرم افزار های Back-End یا این که سمت سروری که بسط داده میشنود در دسته دوم قرار می گیرند. بسیار واقعه می افتد که نیاز داشته باشید سرویس ها یک سایت را روی یک APP گوشی هم پیاده نمایید. برای اینکار با اعتنا هاستی که سایت شما جای‌دارد می‌توانید یکی‌از بسترهای پایین را گزینش نمایید:

در صورتی هاست ویندوزی دارید شایسته ترین مورد ASP.Net Web APi با استعمال از لهجه#C است. زمان یادگرفتن سی شارپ (مقدماتی بدون نقص)

در صورتی هاست غیر ویندوزی دارید می توانید از گویش اپ نویسی PHP در یکی بسترهای Laravel و یا این که Codigniter استعمال نمائید. زمان یادگرفتن لاراول (صفر تا صد) بی نقص
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.